Vandaag een maaltijd met noodles en paksoi en schapenkaas.
benodigheden;
noodles (half pak)
300 gram stengels van de paksoi
wat groen van de paksoi
1 grote wortel (waspeen)
1 ui
4 cherrytomaten
2 eetl pompoenchutney (of andere)
1 eetl chilisaus
hand rozijnen.
olie
Oude schapenkaas in blokjes
Water opzetten voor de noodles.
In een hapjespan olie warm laten worden en de ui in halve ringen snijden en 15 min laten gaar worden met tomaten in vieren en de rozijnen.
De wortel in reepjes snijden en er de laatste 5 min bij laten stoven.
Het uienmengsel op bord leggen en de in stukken gesneden paksoi in nog wat olie 5 min bakken met de chutney en chilisaus.
De noodles koken.
Het uienmengsel bij de paksoi warmen.
Nog wat groen van de paksoi kleinsnijden en erbij warmen.
Noodles afgieten en op bord scheppen en daarover de paksoi-uienmengsel.
Wat kaasblokjes erover en eet smakelijk.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten