Ingrediënten;
500 gr boerenkool of red Russian Kale
halve rode paprika, in stukjes
175 gram champignons, in plakjes
blik tomatenstukjes
300 gram gehakt
2 theelepels Mexicaanse kruiden (euroma)
9 lasagne bladen (5 min gekookt)
30 gram boter
30 gram bloem
250 ml melk/water
125 gram kaas
Kool klein maken, zelf doe ik het in de super chef van Tupperware
Gehakt rullen, paprika erbij bakken met de kruiden en de tomaten uit blik
Ovenschaal invetten
laagje tomatensaus en 2 handen kool op de bodem.
3 lasagnebladen naast elkaar leggen.
Daarom weer wat saus, kool en plakjes champignons.
Dit herhalen en afsluiten met saus en kool.
Kaas saus maken met roux en erover verdelen.
Ik heb niks afgewogen voor de saus, maar op gevoel gedaan.
***
35 min in de oven op 180 graden (circulatie)
Even laten staan en eetsmakelijk.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten