dinsdag 9 juni 2015

Lekker recept met noodles

http://njam.tv/recepten/tofu-met-chinese-kool
Gisteren dit recept gemaakt op de Petra manier.
Ik het recept iets aangepast.
Mijn ingrediënten voor 2 personen
125 gram egg noodles (GO-TAN bio)
kleine Chinese kool (in reepjes)
halve paprika (in reepjes)
handje sugar snaps
rode ui (grof gesneden)
rode peper (in stukjes)knoflook (fijn gesneden)
2 eetl. sojasaus
1 eetl. mangochutney
 2 a 3 eetl kokosolie
50 gram ongezouten cashewnoten
75 gr. schapenkaas (geraspt)
 
Kook de noodles met de Sugar snaps 4 mn en giet af.
Verhit in een wok de olie en bak de ui, paprika, knoflook en de peper 4 min.
Bak de chinese kool nog 4 min mee.
Roer de sojasaus en de mangochutney door de groenten.
Verwarm de noodles nog even mee.
Schep de noodles op en verdeel de cashewnoten en kaas over de borden.
Zelf vergeten om een foto te maken.
Eet smakelijk.

Geen opmerkingen: