zondag 27 november 2016

Quiche met winterpostelein

Wat doe je als je veel postelein hebt...posteleinquiche maken.
Ik heb het recept gevonden op BlossoM events.
Eerst het deeg gemaakt met tarwebloem en roggemeel.
Daarna de postelein gewassen, gesneden en kort verwarmt zodat het geslonken was.
In de vergiet uit laten lekken.
3 handen gemengde noten en wat pompoenpitten klein gemaakt in de Tupperware Turbo Chef.
De bodem uitgerold en in een springvorm uitgedrukt en netjes verdeeld.
Een beetje coucous over de bodem verdeelt met wat noten.
Daarover een halve paprika in stukje en 100 gr champignons.
De uitgelekte winterpostelein erover verdelen.
Daarna de rest van de noten.
Mengsel met 5 eieren en 250 ml soyaroom, 1 theelepel kruidenboterkruiden en 1 theelepel sambal mengen met garden.
Het eimengsel over de groente verspreiden.
Als laatst geraspte oude geitenkaas erover.
40 min op 180 graden in de oven.

Geen opmerkingen: