dinsdag 18 april 2017

Tagliatelle met zalm en paksoi

Vanavond aten we Tagliatelle met gerookte zalm en paksoi na dit recept
Op Google had ik gezocht naar een recept met gerookte zalm en paksoi.
Hier wilde ik mee koken.
Mijn ingrediënten;
150 gram volkoren tagliatelle (laBioIdea)
1 pakje gerookte zalm (100 gram)
halve paprika
knoflookui
200 gram kastanje champignons
1 kleine paksoi
 klein beetje ongeslagen slagroom 
olie

Water aangezet voor de tagliatelle.
9 min tagliatelle koken, tussendoor de groente bakken;
Champignons schoongemaakt en in parten gesneden en in een beetje olie gebakken.
De champignons uit de pan gehaald.
In een beetje olie de klein gesneden paprika, klein gesneden knoflookui en de klein gesneden harde delen van de paksoi bakken.
Op het laatst het groen van de paksoi er klein gesneden doorwarmen met de slagroom.
De zalm in repen snijden.
Opdienen;
De tagliatelle eerst op het bord, daarop de groente en de zalm.
Eet smakelijk.

Geen opmerkingen: