vrijdag 9 oktober 2015

Pompoenpannenkoeken met spinazie en geitenkaas

Ik heb aan dit mijn eigen draai gegeven.
 
Ingrediënten pannenkoeken
350 pompoenpuree (kleine oranje pompoen) 
150 gr pannenkoekenmix (van de molen)
50 gr kokosmeel
2 eieren
300 ml melk
kokosolie om in te bakken
Alles door elkaar mengen en bakken maar. Ik had 6 pannenkoeken.
Ik vond het mengsel vrij dik, volgende x toch wat meer melk...
 
Voor de vulling;
500 gr nieuw zeelandse spinazie
50 gr tauge
50 gr shiitake
100 gr champignons
100 gr geraspte belegen geitenkaas
kokosolie
Spinazie wassen en grof snijden. In een wok kort bakken tot het geslonken is.
Uit laten lekken.
Champignons bakken, daarna de shittake en tauge kort mee bakken.
Spinazie er weer bijwarmen en opscheppen maar...
 
 

Geen opmerkingen: