zondag 13 januari 2019

Raapstelenlasagne

6 lasagne bladen, 5 min voorgekookt
35 gram boter, 35 gram bloem
melk 
kruidenboter kruiden
geraspte oude kaas
1 bos raapstelen
kwart paprika
6 champignons
1 wortel geraspt
1 fles tomatensaus
3 handjes hazelnoten, fijn gehakt.
peper
lasagne schaal (ingevet)

Oven voorverwarmen op 200 graden
Saus maken van de boter, bloem, kruidenboterkruiden en melk tot mooie saus dikte.
raapstelen wassen en grof snijden. Iets achterhouden voor garnering

Laag tomatensaus in de schaal verdelen en daarop 2 gekookte lasagnebladen leggen.
hier op 1/3 deel groente/noten doen en wat kaassaus.
lasagnebladen met wat tomatensaus.
1/3 deel groente/noten met weer wat saus.
laatste bladen met wat tomatensaus
rest van de groenten/noten afgedekt met saus en daar een laag geraspte kaas over.
Schaal 30 min in de oven.
Verdelen over 2 borden met wat raapstelen erover.
Helaas ben ik vergeten om een foto te maken van het eindresultaat, maar het was erg lekker.

Geen opmerkingen: