dinsdag 5 juli 2016

Verrassend met kikkererwten en spinazie

Vanavond hebben we heerlijk gegeten.
Wat heb ik daarvoor gebruikt;
voor 2 personen
125 gram kikkererwten (geweld en gekookt)
500 gram Nieuw Zeelandse spinazie
halve paprika
1 ui
1 knoflook teen
100 gram champignons
1 hand rozijnen
half blik tomaten stukjes
peper
2 theelepels ras el hanout (blauwe huis).
kokosolie
half pakje feta
 
De spinazie wassen en klein snijden.
Kokosolie verwarmen in hapjespan. De spinazie erin laten slinken en afgieten in vergiet.
Warm houden.
Knoflook, ui, paprika schoonmaken en klein snijden. Champignons in plakjes.
Kokosolie verhitten in hapjes pan. De groente erin bakken. De peper en ras el hamout kruiden mee bakken. De tomaten stukjes erbij warmen met de kikkererwten en rozijnen.
Op het laatst de spinazie mee warmen en opscheppen.
Feta erover verkruimelen.

Geen opmerkingen: